Vi skräddarsyr din resa

Boka en privat buss för hela ditt sällskap

UTFORSKA

MC mässan på Friends Arena

Ny säsong, nya hojar och nya utställare, detta är mässan för dig som gillar allt på två hjul. Resedatum 26/1. Pris 55 €/person.

55€ /person
Läs mer

Caravan Stockholm

Intresserad av husvagnar, husbilar och campinglivet? Då är detta mässan för dig! Caravan Stockholm är mässan för dig som är nyfiken på den mobila livsstilen och intresserad av allt inom campinglivet. Resedatum 16/2. Pris 55 €/person.

55€ /person
Läs mer

Explore

Välkommen till Nordens största mässa för aktivt friluftsliv och äventy. Prova på klättring, slackline och multisport m.m. Lära dig mer om hur du kan fotografera ditt äventyr och hur du kan förbereda dig inför att vistas i skog och mark. Resedatum 23/3. Pris 55 €/person.

55€ /person
Läs mer

GRUPPRESOR MED BUSS

Williams Buss har en buss för alla resor.

Ingen resa är för kort för oss, få är för långa. Att ta bussen på utfärd är ofta ett både lönsamt, bekvämt och miljövänligt alternativ.

Antikmässan

Möt 250 utställare med antikviteter, vintage, modern design, konst, tyger, kuriosa och byggnadsvård. Här finns experter, föredrag, trendanalytiker och inspirationsutställningar. Resedatum 16/2. Pris 55 €/person.

55€ /person
Läs mer

Allt för sjön

Allt för sjön är den viktigaste mötesplatsen för båt- och vattenintresserade. Här möts motorbåtsägare, seglare, skärgårdsentusiaster, vattensportsfantaster med de som älskar den marina livsstilen. Resedatum 2/3. Pris 55 €/person.

53€ /person
Läs mer

Stockholm Lifestyle Motorshow

Den moderna utställningen med allt inom personbilar, tillbehör och motorsport. Här finns allat för den motorintresserade. Resedatum: 30/3. Pris 55 €/person.

55€ /person
Läs mer

Trädgårdsmässa på Steninge Slott

Boka in vårens höjdpunkt – trädgårdsmässa på Steninge Slottsby i samarbete med Ålands Trädgårdsförening. På mässan Trädgård och Uterum kan du inspireras och få tips om hur du kan förverkliga dina trädgårdsdrömmar. Resedatum 4/5. Pris 42 €/person.

42€ /person (medlemmar i Ålands Trädgårdsförening erhåller 10 % rabatt)
Läs mer

HOTELLPAKET, AKTIVITETER OCH UNDERHÅLLNING

Resor med Eckerö Linjen