Aktuella resor

Aktuella resor

Bak- & Chokladfestivalen

Bak- & Chokladfestivalen är Nordens godaste mötesplats! Festivalen handlar om kvalité och njutning med fokus på praliner och bakverk, men även i kombination med dryck. Resedatum 14/10. Pris 58 €/person.

Shopping hos Thun’s och Edblads

Följ med Williams Buss till Roslagen för shopping hos Thun’s och Edblads samt kulturbesök på Skebobruk och gårdsbesök hos Väddö Gårdsmejeri. Resedatum 30/9. Pris 63 €/person.

Dansbandsveckan i Malung 2018

Kom med och dansa på världens största dansbandsvecka till Malung den 19-21/7 2018. Anmäl ditt intresse redan nu!

Sy & Hantverksfestivalen

Sy- & Hantverksfestivalen är Sveriges största mässa för dig som vill skapa själv. Med workshops, aktiviteter och massor av utställare skapas mässan för kreativa sinnen. Resedatum 28/10. Pris 58 €/person.

Besök Skördefesten med buss

Åkrarna frodas, djuren går på bete och det drar ihop sig till 20-årsjubileum för Skördefesten på Åland. Åk med Williams Buss till Marskogens Lamm, Karl-Ers gården, Cedebergs och Haga Kungsgård. Resedatum 23/9. Pris 15 €/person, barn under 6 år gratis.

Resebulletinen viltbord

Följ med på en viltbordskryssning med M/S Eckerö den 10 eller 11 oktober! Vi hämtar dig nästan hemma vid dörren och kör dig tillbaka efter kryssningen. Ta vänner och familj med dig och njut av allt det goda från skogens skafferi. Pris 32 €/person.

Shopping på Mall of Scandinavia

Här samlas det bästa inom såväl mode, sport och skönhet som inredning, teknik och mat. Under hösten kan du åka med Williams Buss på shopping flera gånger så passa på att boka in det datumet som passar dig bäst. Resedatum 14/10, 28/10, 11/11 och 2/12. Pris 29 €/person.

Sthlm Food & Wine och Allt för Hälsan

Sthlm Food & Wine är Nordens största konsumentmässa inom mat och dryck! Tillsammans med Sthlm Food & Wine presenteras också mässans ny-gamla kompis Allt för Hälsan under samma tak och går parallellt. Resedatum: 11/11. Pris 58 €/person.

Hem & Villa

Hem, villa och bostadsrätt är Nordens största boendemässa med produkter för hela hemmet. En komplett mötesplats för dig som ska renovera, bygga om eller bygga nytt. Här bjuds besökare på rådgivning, kunskap och inspiration. Resedatum 14/10. Pris 58 €/person.

Fitnessfestivalen

I december går traditionsenligt den stora Fitnessfestivalen av stapeln på Stockholmsmässan. I år kan du också testa på Future Fitness Labs nya träningskoncept där de byggt upp ett område på 500 kvadratmeter avsett för träning i VR. Resedatum 2/12. Pris 58 €/person.

GRUPPRESOR MED PRIVAT BUSS

Williams Buss har en buss för alla resor. Ingen resa är för kort för oss, få är för långa.

Att ta bussen på utfärd är ofta ett både lönsamt, bekvämt och miljövänligt alternativ.

Hotellpaket, aktiviteter och underhållning

Resor med Eckerö Linjen

Se alla resor