Aktuella resor

Aktuella resor

STHLM Street Food

Den 8 september är det återigen dags för Sthlm Street Food med Food Truck-SM i Kungsträdgården. Följ med på en heldag till Stockholm och smaka på alla godsaker som säljs från food truckarna efter tävlingen. Pris 28 €/person.

ÅlandsRabatten

ÅlandsRabatten är framtagen för att ge idrottslag, föreningar och skolklasser möjligheten att enkelt och riskfritt kunna tjäna pengar genom att sälja det. I häftet finns 267 rabatter till 90 olika företag på Åland, bl.a. rabatt på mässresa med Williams Buss. Köp ditt häfte hos Eckerö Linjen och bidra till ett fint stipendium för ett lag, en förening eller skolklass.

Sthlm Food & Wine

Sthlm Food & Wine är mötesplatsen för dig som njuter av livets goda och platsen där alla smaker möts. Här fylls du av inspiration och fantastiska mat- och dryckesupplevelser. Resedatum: 10/11. Pris 55 €/person.

Hemlig resa med Ålands Trädgårdsförening

Boka in årets höjdpunkt – den hemliga resan med Ålands Trädgårdsförening den 24-26/8. Välkommen med på en spännande resa som tar oss norröver. Vi slår ner våra bopålar på ett bergfast ställe och många fina upplevelser väntar. Vi tittar in i ett Casa och vandrar i en kattlund. Pris 250 € person.

Allt för hälsan

Allt för Hälsan är mötesplatsen för dig som vill få inspiration till en hälsosam livsstil. Träffa kända profiler, experter och utställare och få med dig det senaste inom friskvård för en kraftfull nystart. Resedatum 10/11. Pris 55 €/person.

Hem & Villa

Hem, villa och bostadsrätt är Nordens största boendemässa med produkter för hela hemmet. En komplett mötesplats för dig som ska renovera, bygga om eller bygga nytt. Här bjuds besökare på rådgivning, kunskap och inspiration. Resedatum 13/10. Pris 55 €/person.

Bak- & Chokladfestivalen

Bak- & Chokladfestivalen är Nordens godaste mötesplats! Festivalen handlar om kvalité och njutning med fokus på praliner och bakverk, men även i kombination med dryck. Resedatum 13/10. Pris 55 €/person.

After Season Market

En helt ny marknadsplats på Stockholmsmässan där du kan finna högkvalitetsprodukter till fyndpriser, främst inom båt, fiske, fritid, cykel, kläder och sport. Resedatum 13/10. Pris 55 €/person.

Shopping på Skärholmen, Ikea och Heron City

Förnya garderoben eller piffa till hemmet på IKEA Kungens Kurva, Skärholmen Centrum eller på Heron City. Resedatum 13/10 och 10/11. Pris 28 €/person.

Hotellpaket, aktiviteter och underhållning

Resor med Eckerö Linjen

Se alla resor