Aktuella resor

Aktuella resor

Shopping på Skärholmen, Ikea och Heron City

SPORTLOVSTIPS! Förnya vårens garderob eller piffa till hemmet på IKEA Kungens Kurva, Skärholmen Centrum eller på Heron City. Resedatum 17/2, 24/2, 10/3 och 17/3. Pris 28 €/person.

Vårens fackmässor

Åk på fackmässa med ditt företag eller förening.

17-20/1 Formex
10-13/2 Nordbygg
24-27/4 GastroNord och Vinordic

Antikmässan

Möt 250 utställare med antikviteter, vintage, modern design, konst, tyger, kuriosa och byggnadsvård. Här finns experter, föredrag, trendanalytiker och inspirationsutställningar. Resedatum 17/2. Pris 55 €/person.

Caravan Stockholm

Intresserad av husvagnar, husbillar och campinglivet? Då är detta mässan för dig! Caravan Stockholm är mässan för dig som är nyfiken på den mobila livsstilen och intresserad av allt inom campinglivet. Resedatum 17/2. Pris 55 €/person.

Sy & Hantverksfestivalen

Sy- & Hantverksfestivalen är Sveriges största mässa för dig som vill skapa själv. Med workshops, aktiviteter och massor av utställare skapas mässan för kreativa sinnen. Resedatum 24/2. Pris 55 €/person.

Allt för sjön

llt för sjön är den viktigaste mötesplatsen för båt- och vattenintresserade. Här möts motorbåtsägare, seglare, skärgårdsentusiaster, vattensportsfantaster med de som älskar den marina livsstilen. Resedatum 10/3. Pris 55 €/person.

Fotomässan

Fotomässan, en viktig plats att synas på. Detta är mötesplatsen för dig som är intresserad av allt inom foto och bild. Resedatum 10/3. Pris 55 €/person.

Explore

Välkommen till Nordens största mässa för aktivt friluftsliv och äventyr den 10 mars. Prova på klättring, slackline och multisport m.m. Lära dig mer om hur du kan fotografera ditt äventyr och hur du kan förbereda dig inför att vistas i skog och mark. Resedatum 10/3. Pris 55 €/person.

Åsby Hem & Trädgård och Bürgers Växtgård

En blomstrande resa där ni besöker två olika handelsträdgårdar – Åsby Hem & Trädgård och Bürgers Växtgård. Resedatum 5/5. Pris 47 €/person.

Malt, Mat och Destillat

Våren 2017 är det premiär för Stockholm Malt, Mat & Destillat – ett event för alla livsnjutare som är intresserade av öl och destillat i kombination med god mat. Resedatum 17/3. Pris 55 €/person.

Dansbandsveckan i Malung 2018

Kom med och dansa på världens största dansbandsvecka till Malung den 18-21/7 2018. Pris 334 €/person inkl. resa, boende, frukost och entré till dansbandsveckan.

Alborgen i Gävle

Samla kompisgänget, föreningen eller företaget och utmana varandra på Äventyrshuset Alborgen i Gävle, ett hur fyllt med spännande och roliga upplevelser. Bestäm själv när ni vill åka! pris från 59 €/person.

GRUPPRESOR MED PRIVAT BUSS

Williams Buss har en buss för alla resor. Ingen resa är för kort för oss, få är för långa.

Att ta bussen på utfärd är ofta ett både lönsamt, bekvämt och miljövänligt alternativ.

Hotellpaket, aktiviteter och underhållning

Resor med Eckerö Linjen

Se alla resor