Aktuella resor

Aktuella resor

Åland Grönskar med buss

Åland Grönskar är ett nytt evenemang som arrangeras av föreningen Skördefestens Vänner för att fira den spirande, livskraftiga våren på Åland mellan 25-27 maj. Åk med Williams Buss till de öppna gårdarna den 26/5. Pris från 33 € inkl. lunch och eftermiddagskaffe.

Mariefred med Trädgårdsföreningen

Nu har du chansen att följa med på en inspirationsresa till några visningsträdgårdar i Mariefred i samarbete med Ålands Trädgårdsförening. Vi besöker bl.a. trädgården Lilla Vasskärr och Branta Täppan. Resedatum 16/6. Pris 54 €/person.

Vårens fackmässor

Åk på fackmässa med ditt företag eller förening.

17-20/1 Formex
10-13/4 Nordbygg
24-27/4 GastroNord och Vinordic

Åsby Hem & Trädgård och Bürgers Växtgård

En blomstrande resa där ni besöker två olika handelsträdgårdar – Åsby Hem & Trädgård och Bürgers Växtgård. Resedatum 5/5. Pris 47 €/person.

ÅlandsRabatten

ÅlandsRabatten är framtagen för att ge idrottslag, föreningar och skolklasser möjligheten att enkelt och riskfritt kunna tjäna pengar genom att sälja det. I häftet finns 267 rabatter till 90 olika företag på Åland, bl.a. rabatt på mässresa med Williams Buss. Köp ditt häfte hos Eckerö Linjen och bidra till ett fint stipendium för ett lag, en förening eller skolklass.

Ulriksdals Slottsträdgård

Handelsträdgård och trädgårdsdesign – följ med på en spännande resa 19/5 till Bosse Rappnes slottsträdgård och låt dig inspireras. Pris 40 €/person.

Dansbandsveckan i Malung 2018

Kom med och dansa på världens största dansbandsvecka till Malung den 18-20/7 2018. Pris 334 €/person inkl. resa, boende, frukost och entré till dansbandsveckan.

Alborgen i Gävle

Samla kompisgänget, föreningen eller företaget och utmana varandra på Äventyrshuset Alborgen i Gävle, ett hur fyllt med spännande och roliga upplevelser. Bestäm själv när ni vill åka! pris från 59 €/person.

GRUPPRESOR MED PRIVAT BUSS

Williams Buss har en buss för alla resor. Ingen resa är för kort för oss, få är för långa.

Att ta bussen på utfärd är ofta ett både lönsamt, bekvämt och miljövänligt alternativ.

Hotellpaket, aktiviteter och underhållning

Resor med Eckerö Linjen

Se alla resor