Aktuella resor

Aktuella resor

Mariefred med Trädgårdsföreningen

Nu har du chansen att följa med på en inspirationsresa till några visningsträdgårdar i Mariefred i samarbete med Ålands Trädgårdsförening. Vi besöker bl.a. trädgården Lilla Vasskärr och Branta Täppan. Resedatum 16/6. Pris 54 €/person.

ÅlandsRabatten

ÅlandsRabatten är framtagen för att ge idrottslag, föreningar och skolklasser möjligheten att enkelt och riskfritt kunna tjäna pengar genom att sälja det. I häftet finns 267 rabatter till 90 olika företag på Åland, bl.a. rabatt på mässresa med Williams Buss. Köp ditt häfte hos Eckerö Linjen och bidra till ett fint stipendium för ett lag, en förening eller skolklass.

Alborgen i Gävle

Samla kompisgänget, föreningen eller företaget och utmana varandra på Äventyrshuset Alborgen i Gävle, ett hur fyllt med spännande och roliga upplevelser. Bestäm själv när ni vill åka! pris från 59 €/person.

Hemlig resa med Ålands Trädgårdsförening

Boka in årets höjdpunkt – den hemliga resan med Ålands Trädgårdsförening den 24-26/8. Välkommen med på en spännande resa som tar oss norröver. Vi slår ner våra bopålar på ett bergfast ställe och många fina upplevelser väntar. Vi tittar in i ett Casa och vandrar i en kattlund. Pris 250 € person.

Bröllop, kalas, jubileum – fira din stora dag med oss!

Är du ute efter en festlig tillställning och vill bjuda släkt och vänner? Gör som Lisa och Lasse och boka…

GRUPPRESOR MED PRIVAT BUSS

Williams Buss har en buss för alla resor. Ingen resa är för kort för oss, få är för långa.

Att ta bussen på utfärd är ofta ett både lönsamt, bekvämt och miljövänligt alternativ.

Hotellpaket, aktiviteter och underhållning

Resor med Eckerö Linjen

Se alla resor