img passagerare

Boka en privat buss

Med tolv moderna bussar i vår busspark, kan vi skräddarsy resan just för dig och ditt sällskap. Ingen resa är för kort för oss, få är för långa. Att ta bussen på utfärd är ofta ett både lönsamt, bekvämt och miljövänligt alternativ.

Är ni många, vill åka tillsammans men ingen vill köra? Då har vi lösningen! Att åka på en bussresa är en säker och trevlig upplevelse. Du upplever vackra landskap samtidigt och kan bekvämt luta dig tillbaka i sätet.

En buss till glädje för alla

Vi är glada att kunna erbjuda personer med funktionsnedsättning en möjlighet till större rörelsefrihet. I vår välutrustade buss med lift kan rullstolsbrukare, personer med övriga hjälpmedel så som blindskrift, eller inga hjälpmedel alls, resa tillsammans. Bussen är utrustad med rullstolslift, hörselslinga och blindskriftstecken på stoppknapparna. Bussen har även integrerade barnstolar, så hela familjen från liten till stor kan resa bekvämt.

Boka en privat buss med chaufför – enkelt, tryggt och bekvämt! Vi hjälper dig med allt det praktiska så att du kan koppla av och bara njuta av resan. Välkommen med din förfrågan!