Antikmässan

Bussresa t/r Båtresa t/r Frukost Mässentré
55€  /person
Välkommen till Nordens största antikmässa i Stockholm den 16 februari.

Möt 250 utställare med antikviteter, vintage, modern design, konst, tyger, kuriosa och byggnadsvård. Här finns experter, föredrag, trendanalytiker och inspirationsutställningar. Och du vet väl om att allt är till salu?

”Textila spår” – en resa i tid och rum
Årets tema för Antikmässan är passande nog ”Tidsresan” – för ett besök på mässan är ju sannerligen en resa bland svunna tidsepokers design och föremål. För att åskådliggöra detta extra tydligt kommer Margareta Backström Öberg och Eva Karlsson att arrangera utställningen ”Textila spår” (C13:39) som spänner över fyra decennier, från 40-talet till 70-talet.
– I utställningen får man följa utvecklingen från nödåren på 40-talet, då man var tvungen att återanvända allting, och decennierna framåt då vi successivt fick det bättre, berättar Eva.

Byggnadsvårdsscenen: Underhåll och värdet av gammalt
På Byggnadsvårdsscenen (C22:39) får du lära dig om skötsel, underhåll och ändringar av byggnader och allt som hör därtill. Här får du hjälpsamma och kunskapsrika föreläsningar om hur du bevarar och underhåller värdefulla målerier, byggnader, fönster- och dörrbeslag samt illustrationer som har en lång historia.

Se alla händelser på Antikmässan, klicka här

Resedatum: 16/2 2019, 1 dag.

Reseprogram:
07.15 samling vid bussplan i Mariehamn.
08.30 Eckerö Linjen avgår. Frukostbuffé ombord.
09.15 ankomst till Grisslehamn. Vidare mot Stockholm.
11.30 ca ankomst till Stockholm.
Vi spenderar dagen på mässan.
17.30 ca avresa från Stockholm.
20.00 Eckerö Linjen avgår från Grisslehamn.
23.30 tillbaka vid bussplan i Mariehamn.

I PRISET INGÅR:

Buss- och båtresa t/r, frukostbuffé.