Besök Skördefesten med Williams Buss

- Bussresa t/r
Pris 10€/person
Hösten välkomnas med Skördefesten på Åland. Klappa årets lamm, åk på kosafari, handla lokala delikatesser och njut av de ljuvliga höstdagarna. Åk med Williams Buss till Marskogens Lamm och Haga Kungsgård lördagen den 21/9.

Skördefesten erbjuder en fantastisk möjlighet att åka runt på den åländska landsbygden, besöka de olika gårdarna och lär om livet på landet. Handla nyskördade grönsaker och rotsaker, färskt lamm- och nötkött och mängder av vackert hantverk.

Vi besöker Marskogens Lamm och Haga Kungsgård.

Marskogens Lamm är ett litet familjejordbruk med inriktning på fårskötsel. På gården finns ett litet styckeri med egen tillverkning av korv, rökt kött och andra charkprodukter. Marskogens Lamm har fått flera utmärkelser för sina produkter både i Sverige och på fastlandet.

Haga Kungsgård är en av Ålands större mjölkgårdar med 310 mjölkande kor. Här bedriver bonden Kristoffer Lundberg modern mjölkproduktion i en genuin miljö där gammalt möter nytt. På gården finns Ålandsmejeriet, Ålandsbagarn och Dahlmans med sina produkter så passa på att köpa hem åländska ostar, nybakat bröd, yoghurt, nygräddade munkar och charkprodukter. Utöver detta finns det försäljning av fisk, grönsaker havtornsprodukter och blommor. Passa också på att hälsa på gårdens hästar, kor, höns och får.

Resedatum: Lördag 21/9 kl. 11.00-17.30
Pris: 10 €/person. Barn under 6 år gratis.

Start och stopp vid bussplan i Mariehamn. Ingen förhandsanmälan behövs. Kontant betalning till busschauffören.

I PRISET INGÅR:

Bussresa t/r till Marskogens Lamm och Haga Kungsgård