• jkg-lillajulmarknad
  • img web julmarknad (6)
  • img web julmarknad (2)
  • img web julmarknad (1)
  • img web julmarknad (4)
  • img web julmarknad (3)

Lillajulmarknad på Jan Karlsgården

2 december 2023

Ta bussen till Lillajulmarknaden på Jan Karlsgården den 2 december. Från Mariehamn går bussen flera gånger under dagen och den kör samma väg tillbaka senare på dagen.

Bussbiljett t/r 4.00€ /person

Passa på att handla julen godsaker och hantverk på julmarknaden i Sund. Njut av en varm kopp glögg och bara ta in den mysiga julstämningen.

Lillajulmarknaden på Jan Karlsgården i Sund är Ålands äldsta och största julmarknad. Här samlas försäljare av bl.a. lokala hantverksprodukter, bröd, sylt, saft, hemstöpta ljus, dörrkransar, fisk och rökta köttprodukter. Njut av en kopp varm glögg eller något annat gott från någon av food trucksen på området. Tvärs över vägen hos Smakbyn serveras tomtegröt med skinksmörgås hela dagen och du kan följa med när Ålands Karamelleri kokar karameller. Tomten besöker också julmarknaden och barnen kan lämna sina önskelistor till honom.

Gör en utflykt med familjen och åk buss till marknaden i år! Nära marknaden finns begränsat med parkeringsplatser så att åka buss är bekvämt då du kan åka hela vägen fram utan att behöva fundera på parkering. Ingen förhandsanmälan behövs och du kan åka den buss som passar dig bäst.

Bussen trafikerar enligt följande:
Bussplan – Östra utfarten – Storagatan – Ålandsvägen - Sjukhuset – Strandnäs – Jomala k:by – Ingby.

Start från Bussplan i Mariehamn:
kl. 09.30
kl. 10.45
kl. 12.15

Retur från Jan Karlsgården:
kl. 11.30
kl. 13.00
kl. 14.30

Pris: 4 €/person t/r. Betalning på bussen.
Datum: Lördagen den 2 december.