Resor med Williams Buss

Ta bussen till Ålandstravet

Åk enkelt, bekvämt och gratis med buss från Bussplan i Mariehamn till tävlingsdagarna på Ålandstravet. Höstens sista tävlingsdag är den 5/10.

Läs mer

Besök Skördefesten med Williams Buss

Hösten välkomnas med Skördefesten på Åland. Klappa lamm, åk på kosafari, handla lokala delikatesser och njut av de ljuvliga höstdagarna. Åk med Williams Buss till Marskogens Lamm och Haga Kungsgård lördagen den 21/9.

Pris 10€/person
Läs mer

Sthlm Food & Wine

Välkommen till Nordens godaste upplevelse inom mat och dryck! Här samlas ca 250 utställare som delar sitt stora intresse för mat och dryck. Gillar du också att smaka, dofta, prata, lyssna och lära om smaker och drycker? Då är Sthlm Food & Wine en plats för dig. Resedatum 9/11.

Pris 50€/person
Läs mer

Allt för Hälsan

Allt för Hälsan är mötesplatsen för dig som vill få inspiration till en hälsosam livsstil. Träffa kända profiler, experter och utställare och få med dig hem det senaste inom friskvård för en kraftfull nystart. Resedatum 9/11.

Pris 50€/person
Läs mer

UnderBARA BARN

UnderBARA BARN är mässan som tar små barn på stort allvar! Mässans fokus är på allt inom graviditet, familjer och barn förstås. Hämta inspiration, shoppa och se de nyaste trenderna för barn och deras familjer. Resedatum 12/10.

Pris 50€/person
Läs mer

Bo & Bygga på Stockholmsmässan

Välkommen till Nordens största mässa för ditt hem - en komplett mötesplats för dig som ska renovera, bygga om eller bygga nytt. Här finns produkter för hela hemmet och även rådgivning, inspiration, kompetens och öppna föredrag. Resedatum 12/10.

Pris 50€/person
Läs mer

Bak & chokladfestivalen

Åk med Williams Buss till Bak- och Choklafestivalen i Älvsjö den 12 oktober. Festivalen är en plats för alla som älskar bakverk och choklad. Här handlar allting om njutning och kvalité, vare sig det är en bit bröd eller en pralin. Resedatum 12/10.

Pris 50€/per person
Läs mer

Boka en privat buss!

Williams Buss har en buss för alla resor. Med tolv moderna bussar i vårt garage kan vi skräddarsy resan just för dig och ditt sällskap. Ingen resa är för kort för oss, få är för långa. Att ta bussen på utfärd är ofta ett både lönsamt, bekvämt och miljövänligt alternativ.

Är ni många, vill åka tillsammans men ingen vill köra? Då har vi lösningen!

Läs mer

Alborgen i Gävle

Samla kompisgänget, föreningen eller företaget och utmana varandra på Äventyrshuset Alborgen i Gävle.

Pris från 59€/person
Läs mer

HOTELLPAKET, AKTIVITETER OCH UNDERHÅLLNING

Resor med Eckerö Linjen

Oavsett om du vill resa över dagen eller stanna lite längre så har Eckerö Linjen resan för dig. Badsemester med familjen, spa-semester med vännerna, musikalshow med mannen eller en middagskryssning med företaget. Du väljer!