Resor med Williams Buss

Sy & Hantverksfestivalen

Sy- & Hantverksfestivalen är Sveriges största mässa för dig som vill skapa själv. Med workshops, aktiviteter och massor av utställare skapas mässan för kreativa sinnen. Resedatum 15/2.

59.00€ /person
Läs mer

Antikmässan

Möt 250 utställare med antikviteter, vintage, modern design, konst, tyger, kuriosa och byggnadsvård. Här finns experter, föredrag, trendanalytiker och inspirationsutställningar. Resedatum 15/2.

59.00€ /person
Läs mer

Allt för sjön

Allt för sjön är den viktigaste mötesplatsen för båt- och vattenintresserade. Här möts motorbåtsägare, seglare, skärgårdsentusiaster, vattensportsfantaster med de som älskar den marina livsstilen. Resedatum 14/3.

Pris 59.00€/person
Läs mer

Explore Outdoor

Välkommen till Nordens största mässa för aktivt friluftsliv och äventy. Prova på klättring, slackline och multisport m.m. Lära dig mer om hur du kan fotografera ditt äventyr och hur du kan förbereda dig inför att vistas i skog och mark. Resedatum 14/3.

Pris 59.00€/person
Läs mer

Nordiska Trädgårdar

Trädgårdsmässan, Nordiska Trädgårdar, är den största trädgårdsmässan i Norden med omkring 350-400 utställande företag varje år. Resedatum 28/3.

Pris 59.00€/person
Läs mer

Fotomässan

Fotomässan, en viktig plats att synas på. Detta är mötesplatsen för dig som är intresserad av allt inom foto och bild. Resedatum 28/3.

Pris 59.00€/person
Läs mer

Åsby Hem och Trädgård & Burgers Växtgård

Besök Åsby Hem och Trädgård och Burgers Växtgård i vår och låt inspirationen flöda inför sommarens planteringar. Resedatum: 25/4. Pris 47 €/person.

Pris 47.00€/person
Läs mer

Alborgen i Gävle

Samla kompisgänget, föreningen eller företaget och utmana varandra på Äventyrshuset Alborgen i Gävle.

Pris från 59.00€/person
Läs mer

HOTELLPAKET, AKTIVITETER OCH UNDERHÅLLNING

Resor med Eckerö Linjen

Oavsett om du vill resa över dagen eller stanna lite längre så har Eckerö Linjen resan för dig. Badsemester med familjen, spa-semester med vännerna, musikalshow med mannen eller en middagskryssning med företaget. Du väljer!