img teater

Teater och show i Sverige

Liva upp tillvaron och boka in en teater- eller showresa med företaget eller föreningen. China Teatern och Oscarsteatern har laddat upp med flera magiska shower och spännande pjäser.

Bodyguard, Tootsie, Bert Kreischer, Noel Miller, Camel – 50 years strong, bara för att nämna några föreställningar. Listan kan göras lång...

Efter några års paus och många framflyttade konserter och teaterpjäser laddar salongerna nu upp med nya spännande premiärer så boka en egen buss med chaufför och ta med företaget eller föreningen på en medryckande resa.

China Teatern med sina 1249 platser är den näst största privatteatern i Stockholm. Genom en unik konstruktion utan pelare har man möjliggjort en salong helt utan skymda platser. 1989 stod China Teatern nyrenoverad med originaldekorationer bevarade. China Teaterns företag hade då köpts av Berns Salonger. Här har spelats en hel rad succé-musikaler sås osm Cats, West side story, Annie get your gun, Grease, Fame, Hair och Little Shop of Horror m.fl.
Läs mer och se aktuella föreställningar

Om väggar kunde tala så skulle de nog här både sjunga och dansa för på Oscarsteatern trallas det i trapporna, det dansas i kulisserna och här finns musiken i väggarna. Det kanske inte är någon Fantom som stryker omkring i loger och salong men det är många av de fantastiska legenderna som stått på scenen. Ända sedan 1906 då byggherren Isaac Hirsch lät uppföra teatern som döptes efter monarken Oscar II har otaliga musikaler och pjäser så som My fair Lady, Annie get your gun och Kiss me Kate framförts här.
Läs mer och se aktuella föreställningar

Boka en egen buss med chaufför så åker hela sällskapet med enkelt och bekvämt. Vi har bussar i flera storlekar som passa både stora och små grupper.

Välkommen med din förfrågan!