img buss barn

Boka en egen buss för ditt sällskap

Res bekvämt och tryggt med egen buss och egen chaufförer.

Är ni många som vill åka tillsammans men ingen vill köra? Då är vår lösning perfekt för er! En bussresa är inte bara säker utan också en trevlig och avslappnande upplevelse. Ni kan njuta av vackra landskap medan ni bekvämt lutar er tillbaka i sätet och släpper alla bekymmer.

Williams Buss erbjuder ett brett utbud av bussar i olika storlekar och kapaciteter för att kunna tillgodose era behov på bästa sätt. Vår busspark sträcker sig från mindre bussar med 36 sittplatser till större bussar med upp till 67 sittplatser. Oavsett om er grupp är liten eller stor så har vi en passande buss för er. Dessutom har vi en speciell buss utrustad med lift och extra rörelseutrymme för att kunna välkomna personer med funktionsnedsättning och säkerställa att alla kan delta i resan.

Vi på Williams Buss tar hand om allt det praktiska för er, från planering och koordinering till att säkerställa att ni har en bekväm resa. Ni behöver inte oroa er för någonting, bara luta er tillbaka och njuta av resan medan våra erfarna chaufförer tar er till er destination på ett säkert och smidigt sätt.

Reser ni till Sverige så bjuder vi dessutom på personbiljetten med M/S Eckerö.

Välkommen att skicka er förfrågan till oss så hjälper vi er att skräddarsy er perfekta bussresa!

img bussgang

Tryggt resande med välutrustade bussar

Modernt inredda bussar för en trygg och säker resa.

Läs mer
TA-buss1

Våra bussar

Williams Buss har en stor busspark, vilket ger oss möjlighet att erbjuda en buss för varje tillfälle. Stora som små uppdrag –…

Läs mer
img personal solveig-1280x450

Kontakta oss

Lite av tjusningen med att resa är planeringen innan. Vad man ska göra, vad man ska se och vem man ska ta med sig. Vi på Williams…

Läs mer
Resor med Eckerö Linjen
HOTELLPAKET, AKTIVITETER OCH UNDERHÅLLNING

Resor med Eckerö Linjen