ing liftbussen

Handikappvänlig buss - en glädje för alla!

-Jag älskar komforten och bekvämligheten i att få sitta kvar i min egen rullstol under färden. Det är fantastiskt att på ett så här smidigt sätt kunna följa med på bussresor och få delta i gemenskapen på lika villkor, säger Miina Fagerlund som testat bussen.

Williams Buss har en buss som passar alla. I bussparken finns en buss med lift som gör att gäster med såväl permobil och zoomies enkelt kan åka med. Totalt kan 5 sittplatser frigöras för rullstol. I bussen finns också två stycken Sit Safe integrerade barnstolar så hela familjen kan åka med.

I de andra bussarna utan hiss finns det ockås möjlighet till rullstolsplats. I två av bussarna finns hörslinga och på den nyare bussarna finns punktskrift på stoppknapparna. För personer med ledsagare bjuder Williams Buss ledsagaren på fri resa (bussbiljett samt personbiljett på Eckerö Linjen t/r ingår om resan går till Sverige).

Vi möblerar som ni vill
Vi möblerar om i bussarna i samråd med er och utifrån era individuella önskemål. Ett exempel på möblering är 35 sittplatser och fem normalstora rullstolar i bussen med hiss.

Vi hjälper gärna till med planeringen av er resa och ordnar visning av bussen.

TA-buss1

Våra bussar

Williams Buss har en stor busspark, vilket ger oss möjlighet att erbjuda en buss för varje tillfälle. Stora som små uppdrag –…

Läs mer
img bussgang

Utrustning i bussarna

En bussresa är mycket mer än än själva resan från start till mål. Alla våra bussar är välutrustade för ökad komfort under resan.

Läs mer
img buss barn

Boka en egen buss för ditt sällskap

Är ni många, vill åka tillsammans men ingen vill köra? Då har vi lösningen! Med 12 moderna bussar i vårt garage kan vi skräddarsy…

Läs mer