img williams handikappbuss

Williams Buss - en glädje för alla!

-Jag älskar komforten och bekvämligheten i att få sitta kvar i min egen rullstol under färden. Det är fantastiskt att på ett så här smidigt sätt kunna följa med på bussresor och få delta i gemenskapen på lika villkor, säger Miina Fagerlund som testat bussen.

Williams Buss har en buss som passar alla. I bussparken finns bl.a. en buss med hiss som klarar av att lyfta permobil och zoomies. Totalt kan 5 platser frigöras för rullstol. I bussen finns även integrerade barnstolar så hela familjen kan enkelt och smidigt resa med.

Även i de andra bussarna utan hiss finns det möjlighet till rullstolsplats. I två av bussarna finns hörslinga och på den nyaste bussen finns även punktskrift på stoppknapparna. För personer med ledsagare bjuder Williams Buss ledsagaren på fri resa (bussbiljett samt personbiljett med Eckerö Linjen t/r om resan går till Sverige), fri resa gäller på Williams Buss egna resor till Sverige som t.ex. mässresor och trädgårdsresor och även då grupper hyr en privat buss.

Vi möblerar som ni vill
Vi möblerar om i bussarna i samråd med er och utifrån era individuella behov. Ett exempel på möblering är 35 sittplatser och fem normalstora rullstolar i bussen med hiss.

Vi hjälper gärna till med planeringen av er resa och ordnar gärna en visning av bussen.