img lisaochlasse-295x350

Bröllop, kalas, jubileum – fira din stora dag med oss!

Är du ute efter en spännande upplevelse och vill bjuda släkt och vänner? Fyller du jämnt, har gift dig eller bara firar något extra? Gör som Lisa och Lasse och boka hela resan med Williams Buss.

Lisa och Lasse berättar:
”Vi hade en idé kring hur vi ville fira vårt bröllop och efter diskussion med Williams Buss sydde de ihop idén till en helhet som helt motsvarade våra förväntningar. Både planering och genomförande blev en succe´. Framför allt vill vi lyfta själva Bröllopsmiddagen ombord på M/S Eckerö som var fantastiskt god och med en specialgjord bröllopstårta för oss. Stort tack till alla inblandade som gjorde vår bröllopsfest till en minnesvärd och rolig tillställning!”

Självklart tyckte vi att detta lät spännande och började genast planera deras resa tillsammans med dem. Lisa och Lasse hyrde såväl en privat buss och åkte till Sverige, de började sin resa med en härlig bufféfrukost och åkte sedan vidare mot Stockholm. Väl framme firade de hela dagen lång på tivolit på Gröna Lund med sina vänner och avslutade med en 3-rätters middag i á la carte restaurang Rospiggen på vägen hem. Middagen toppades med bröllopstårta som kockarna ombord hade gjort till dem.

Låter det intressant? Tveka inte att kontakta oss så skräddarsyr vi din festresa!