img stockholmsmassan

Åk på mässa – boka egen buss

Ta med företaget eller föreningen på en mässresa till Stockholm och boka en egen buss för hela sällskapet.

Formex, Hem & Villa, Allt för sjön, Sportfiskemässan, Nordiska Trädgårdar, Sthlm Food & Wine, Möten & Event, Retail Technology, är bara några av mässorna som arrangeras årligen.

Hämta ny inspiration, upptäck marknadens nyaste prylar och tekniker, strosa runt och bara insup stämningen på en trevlig mässresa till Sverige.

Stockholmsmässan ordnas igen efter några års paus flertalet mässor med inriktning på mat och dryck, hälsa, byggteknik och inredning, fotografering, båtar och mycket mer. Stockholmsmässan är Nordens största anläggning för mässor, konferenser och event. I över 75 år har de arrangerat mässor och event som inspirerat, bidragit med kunskap och skapat affärer.

Stockholmsmässan mässdatum 2024
21-24/3 Nordiska trädgårdar
9-11/4 GastroNord
23-26/4 Nordbygg
21-22/5 Nordic Sustainability Expo
19-20/6 Snackex
27-29/8 Formex
1-3/10 Resemässan
11-13/10 Hem & Villamässan, UnderBARA BARN och Köpa hus utomlands
8-10/11 Allt för hälsan, Sthlm Food & Wine

Läs mer och se flera mässor på stockholmsmassan.se

Kistamässan med sina två hallar som har en totalyta på 9000 kvadratmeter rymmer många spännande mässor. Förutom mässor ordnas också stora företagsevent, utställningar, kongresser, bankettmiddagar, konserter, festivaler, och världsutställningar i den flexibla hallarna.

Se mässor på kistamassan.se

Boka en egen buss med chaufför så åker hela sällskapet med enkelt och bekvämt. Vi har bussar i flera storlekar som passa både stora och små grupper.

Välkommen med din förfrågan!